Престолонаследникът Лека от Албания се появи за първи път публично след

...
Престолонаследникът Лека от Албания се появи за първи път публично след
Коментари Харесай

Престолонаследникът Лека от Албания се появява за първи път след шокиращото кралско обявяване на развода

Престолонаследникът Лека от Албания се появи за първи път обществено след оповестяването на шокиращия си бракоразвод от престолонаследника принцеса Елия след седем години брак.

41-годишната кралска персона излезе във вторник в столицата на Албания Тирана, с цел да посети статуята на кралица Джералдин, която той и скорошната му някогашна брачна половинка откриха през февруари 2022 година

Принцът се причисли от Péter Sztáray, държавен министър на политиката за сигурност в Министерството на външните работи и търговията на Унгария, за церемонията по полагане на венци.

Излизането пристигна единствено един ден след известието за развода на Лека, което беше споделено в обществените медии в понеделник.

Кралската персона изглеждаше в положително въодушевление и се усмихваше, до момента в който позираше за фотоси с няколко албански високопоставени лица на събитието.

„ На събитието участваха членове на Народното събрание, албански неправителствени организации и водачът на Партията на легитимността. Трога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР